Τοποθεσία

Τα Studios Ακρογίαλι βρίσκονται στον γραφικό κόλπο στο Νυδρί της Λευκάδας. Έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν την θάλασσα και το ήρεμο περιβάλλον με την εξαίσια θέα των νησιών Μαδούρη και Σκορπιός.

Λευκάδα

Ανάμεσα στην Κεφαλλονιά και τη Κέρκυρα το νησί της Λευκάδας είναι ένα μοναδικό νησί και χαρακτηρίζεται ως το πιο γραφικό από τα νησιά του Ιονίου. Διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά, καταπράσινα βουνά, καλό κλίμα και πανέμορφες, ξεχωριστές παραλίες όπως το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, η Βασιλική, ο Μικρός Γυαλός, ο Αϊ Γιάννης, που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες με το γαλαζοπράσινο (τιρκουάζ) χρώμα τους. Κάποιες περιβάλλονται από δάση κι κάποιες άλλες από εντυπωσιακούς γκρεμούς, με πολλές από αυτές να θεωρούνται από τις ωραιότερες στην Ελλάδα. Η εύκολη πρόσβαση που διαθέτει, οδικώς μέσω πλωτής γέφυρας, καθιστά το νησί της Λευκάδας ως ένα ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Νυδρί

Το Νυδρί βρίσκεται 18km από την πρωτεύουσα του νησιού.
Η επίπεδη γεωγραφική θέση του Νυδριού δεν θα δυσκολέψει την κίνησή σας χωρίς μεταφορικό όχημα από και προς το ξενοδοχείο για το κέντρο του χωριού.

Πως θα έρθεται

Στο νησί μας μπορείτε να έρθετε οδικώς από Αθήνα ακολουθώντας την Εθνική οδό Αθηνών Πατρών. Στη συνέχεια λίγο έξω από την Πάτρα περνάτε μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου στη Στερεά Ελλάδα και ακολουθείται τον δρόμο για Αμφιλοχία. Στη διαδρομή θα συναντήσετε και μέρος της Ιονίας Οδού που έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία και παρακάμπτει το Αγρίνιο. Στην Αμφιλοχία ακολουθείτε την ταμπέλα που λέει προς Λευκάδας και μετά από 60 περίπου χιλιόμετρα βρίσκεστε στην πλωτή γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.

Από τη Βόρειο Ελλάδα μπορείτε να έρθετε στη Λευκάδα ακολουθώντας την Εγνατία Οδό. Στη συνέχεια, στα Ιωάννινα θα ακολουθήσετε την οδό προς Πρέβεζα και στη συνέχεια θα περάσετε την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσετε για περίπου 20 χλμ. τη διαδρομή για Λευκάδα.

Ακόμη μπορείτε να έρθετε με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα ή Αγρίνιο.

Με τη Λευκάδα υπάρχει και αεροπορική σύνδεση μέσω του Αεροδρομίου Πρέβεζας-Λευκάδας-Ακτίου που απέχει περίπου 15 χλμ από το νησί. Το αεροδρόμιο συνδέεται με πτήσεις εσωτερικού με το Ελευθέριος Βενιζέλος, με τη Σητεία και με τα μεγάλα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο). Ακόμη υπάρχει σύνδεση μέσω charters με πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις παραλίες της Λευκάδας επισκεφθείτε εδώ.